BEMOLİS

Amaç & Kapsam

Evrensel bir dil olan Matematik’in öğrencilere sevdirilmesi, bu alanda daha ileri çalışmalar yapabilecek gençler arasında tanışma, bilgi ve tecrübe paylaşımına katkıda bulunulması, yetenekli olanların teşvik edilmesi ve ödüllendirilmesi.

Yarışma Şartları

1. Bu yarışmaya, 2013-2014 eğitim – öğretim yılında Malatya'daki ilkokulların 4.sınıfına devam eden öğrenciler katılabilirler.
2. Yarışma iki aşamadan oluşmaktadır.
3. 1.Aşamada Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinden" 60 soruluk çoktan seçmeli sınav"  yapılacaktır. Süre 75 dk. dır.
4. 1.Aşama sınavında ilk 100 'e giren öğrenciler, 30 Matematik sorusundan oluşan II.Aşama Sınavı'na girmeye hak kazanacaklardır.
5. “Beşer Matematik Olimpiyatı Seçme Sınavı” bilgi içeriği bakımından matematikte özel yetenekleri keşfetme amacı doğrultusundadır.
6. Bu sınavın gerek içerik, gerekse düzeyi bakımından, öğrencilerin girdiği diğer seçme ve giriş sınavlarından farklı olduğu bilinmelidir.
7. Sınıf öğretmenleri okul müdürü onaylı toplu müracaat yapabileceklerdir.
8. Yarışmaya katılacak öğrenciler nüfus cüzdanını veya resimli ve onaylı öğrenci belgesini yanlarında getirmek zorundadırlar. Kimlik belgesi olmayan öğrenciler yarışmaya alınmazlar.
9. Yarışmaya, şirketimize ait olan Özel Rahime Batu İlkokulu ve Özel Turgut Özal İlkokulu öğrencileri katılabilir ama derecelendirilmeye dahil edilmeyecektir.
10. Yarışmada cep telefonu, hesap makinesi, pergel, cetvel gibi araç-gereç kullanımına müsaade edilmez.

Yarışmaya Katılım Nasıl Olacak?

1.Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler veya velileri Son başvuru tarihi olan  09 NİSAN  2014 günü Saat:17.00'a kadar müracaatlarını yapmak zorundadırlar.
2. Okul veya sınıf öğretmeni toplu liste ile kayıt yaptırabilir.
3. Özel Rahime Batu Ortaokulu ve Özel Turgut Özal Ortaokullarına bizzat başvuru yapılabilir.
4. Okul web sayfamızdan (www.beseregitimkurumlari.com.tr) başvurarak müracaat edilebilir.

Yarışma Yeri ve Tarihi

Özel Rahime Batu Okulları ve Özel Turgut Özal Okullarında
• I.AŞAMA: 12 NİSAN 2014 Saat:10.00
• "Sınav Giriş Belgesi" ni internet adresimizden 11 Nisan 2014 tarihinden itibaren temin edebilirsiniz.
•  II.AŞAMA: 19 NİSAN 2014

Sonuçların Duyurulması

1. I.Aşama sonuçlarına göre ilk 100'e giren öğrenciler 17  NİSAN 2014 Perşembe günü okulumuz web sayfasından ilan edilecektir.
2. II.Aşama sonuçları Okulumuz web sayfasından ilan edilecektir.

Ödüller

1) I.Aşama sonuçlarına göre, aşağıdaki şekilde ödüllendirme yapılır.
2) Yarışma sonuçlarına göre dereceler belirlenir. Sıralamada puanların eşit olması durumunda, nüfus cüzdanındaki doğum tarihlerine göre sıralama yapılır ve yaşı küçük olana öncelik tanınır.
3) Ödüller:
bemolis-2014 281bf

G. SINIF REHBER ÖĞRETMEN: Okul idaresi tarafından belirlenmiş, e-okulda geçerli olan öğrencinin sınıf öğretmenidir. Müracaat esnasında sınıf rehber öğretmeninin ismi yazılacaktır.
H. ÖDÜL TÖRENİ

Ödül töreni: I.Aşama sonunda dereceye giren öğrenci, rehber öğretmen ve okul idarecisine, ileride tespit edilecek gün ve saatte yapılacaktır.

Yürütme & Yarışma Kurulu

Öğretmen

Cevap Anahtarı için tıklayınız

BAŞARILARIMIZ

Ulusal ve Bölgesel Başarılarımızı görmek için tıklayınız.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

mebb