Ara Sınav

Yarışma Şartları

1. Bu yarışmaya, 2013-2014 eğitim – öğretim yılında Malatya'daki ilkokulların 5-6-7. sınıflarına devam eden öğrenciler katılabilirler.
2. Yarışmaya katılacak öğrenciler nüfus cüzdanını veya resimli ve onaylı öğrenci belgesini yanlarında getirmek zorundadırlar. Kimlik belgesi olmayan öğrenciler yarışmaya alınmazlar.
3. Yarışmada cep telefonu, hesap makinesi, pergel, cetvel gibi araç-gereç kullanımına müsaade edilmez.

Yarışmaya Katılım Nasıl Olacak?

1. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler veya velileri Son başvuru tarihi olan  16 MART 2014 günü Saat:17.00'a kadar müracaatlarını yapmak zorundadırlar.
2. Okul veya sınıf öğretmeni toplu liste ile kayıt yaptırabilir.
3. Özel Rahime Batu Ortaokulu ve Özel Turgut Özal Ortaokullarına bizzat başvuru yapılabilir.
4. Okul web sayfamızdan (www.beseregitimkurumlari.com.tr) başvurarak müracaat edilebilir.

Yarışma Yeri ve Tarihi

• Özel Rahime Batu Okulları ve Özel Turgut Özal Okullarında
• 22 MART 2014 Cumartesi, 5.Sınıflar için Saat: 10.00, 6.Sınıflar için Saat: 12.00, 7.Sınıflar için Saat: 14.00   da yapılacaktır.
• "Sınav Giriş Belgesi" ni internet adresimizden 19 Mart 2014 tarihinden itibaren temin edebilirsiniz.

Sonuçların Duyurulması

28 NİSAN 2013 Cuma günü okulumuz web sayfasından ilan edilecektir.

Ödüller

1) Aşağıdaki şekilde ödüllendirme yapılır.
2) Yarışma sonuçlarına göre dereceler belirlenir. Sıralamada puanların eşit olması durumunda, nüfus cüzdanındaki doğum tarihlerine göre sıralama yapılır ve yaşı küçük olana öncelik tanınır.
3) Ödüller:

G. SINIF REHBER ÖĞRETMEN: Okul idaresi tarafından belirlenmiş, e-okulda geçerli olan öğrencinin sınıf öğretmenidir. Müracaat esnasında sınıf rehber öğretmeninin ismi yazılacaktır.
H. ÖDÜL TÖRENİ

DERECE

ÖĞRENCİYE

1.

TABLET PC - Başarı Belgesi

2.

BİSİKLET - Başarı Belgesi

3.

FOTOĞRAF MAKİNASI - Başarı Belgesi

4.-10. Arası

Kol Saati - Başarı Belgesi

11.-25. Arası

Okul Çantası+ Kırtasiye Seti- Başarı Belgesi

Ödül Töreni

Ödül töreni: İleride tespit edilecek gün ve saatte yapılacaktır.

BAŞARILARIMIZ

Ulusal ve Bölgesel Başarılarımızı görmek için tıklayınız.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

mebb